Pravila privatnosti

PVC TEAM KARLOVAC

Pravila privatnosti

Zadnje ažuriranje: 11. lipnja 2022.

Ova Pravila o privatnosti opisuju naša pravila i postupke o prikupljanju, korištenju i otkrivanju Vaših podataka kada koristite Uslugu te Vam govore o Vašim pravima na privatnost i kako Vas zakon štiti.

Koristimo Vaše osobne podatke za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i korištenje podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti.

Tumačenje i definicije

Tumačenje

Riječi čije je početno slovo veliko imaju značenje definirano pod sljedećim uvjetima. Sljedeće definicije imat će isto značenje bez obzira na to pojavljuju li se u jednini ili u množini.

Definicije

Za potrebe ovih Pravila privatnosti:

 • Račun znači jedinstveni račun stvoren za Vas za pristup našoj Usluzi ili dijelovima naše Usluge.
 • Tvrtka (koja se u ovom Ugovoru naziva ili “Tvrtka”, “Mi”, “Mi” ili “Naša”) odnosi se na PVC Team, MIHANOVIĆEVA 9, KARLOVAC.
 • Kolačići su male datoteke koje web-mjesto postavlja na Vaše računalo, mobilni uređaj ili bilo koji drugi uređaj, a sadrže pojedinosti o Vašoj povijesti pregledavanja na toj web-lokaciji među njezinim brojnim upotrebama.
 • Zemlja se odnosi na: Hrvatsku
 • Uređaj znači svaki uređaj koji može pristupiti Usluzi kao što je računalo, mobilni telefon ili digitalni tablet.
 • Osobni podaci su sve informacije koje se odnose na identificiranu osobu ili osobu koju je moguće identificirati.
 • Usluga odnosi se na web-mjesto.
 • Pružatelj usluga označava svaku fizičku ili pravnu osobu koja obrađuje podatke u ime Društva. Odnosi se na tvrtke ili pojedince treće strane zaposlene u Tvrtki za olakšavanje Usluge, pružanje Usluge u ime Društva, obavljanje usluga povezanih s Uslugom ili pomoć Društvu u analizi načina na koji se Usluga koristi.</ p>
 • Podaci o upotrebi odnose se na podatke koji se automatski prikupljaju, bilo generirani korištenjem usluge ili iz same infrastrukture usluge (na primjer, trajanje posjeta stranici).
 • Web-stranica odnosi se na PVC Team Karlovac, dostupno sa https:// pvcteam.hr/
 • Vi označava osobu koja pristupa ili koristi Uslugu, ili tvrtku ili drugu pravnu osobu u čije ime takva osoba pristupa ili koristi Uslugu, prema potrebi.

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Dok koristimo našu uslugu, možemo od vas tražiti da nam date određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontaktiranje ili identifikaciju. Podaci koji otkrivaju identitet mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

 • Adresa e-pošte
 • Ime i prezime
 • Telefonski broj
 • Podaci o upotrebi

Podaci o upotrebi

Podaci o upotrebi prikupljaju se automatski prilikom korištenja usluge.

Podaci o upotrebi mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa internetskog protokola Vašeg uređaja (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum Vaše posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama , jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Kada pristupite usluzi putem ili putem mobilnog uređaja, možemo automatski prikupljati određene podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vrstu mobilnog uređaja koji koristite, jedinstveni ID vašeg mobilnog uređaja, IP adresu vašeg mobilnog uređaja , Vaš mobilni operativni sustav, vrstu mobilnog internetskog preglednika koji koristite, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Također možemo prikupljati podatke koje Vaš preglednik šalje kad god posjetite našu Uslugu ili kada Usluzi pristupate putem ili putem mobilnog uređaja.

Tehnologije praćenja i kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i pohranjivanje određenih informacija. Korištene tehnologije praćenja su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu Naše usluge. Tehnologije koje koristimo mogu uključivati:

 • Kolačići ili kolačići preglednika. Kolačić je mala datoteka postavljena na Vaš uređaj. Možete naložiti svom pregledniku da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge. Osim ako niste podesili postavke preglednika tako da odbija kolačiće, naša usluga može koristiti kolačiće.
 • Flash kolačići. Određene značajke naše Usluge mogu koristiti lokalno pohranjene objekte (ili Flash kolačiće) za prikupljanje i pohranu informacija o Vašim preferencijama ili Vašoj aktivnosti na našoj usluzi. Flash kolačićima ne upravljaju iste postavke preglednika kao one koje se koriste za kolačiće preglednika. Za više informacija o tome kako možete izbrisati Flash kolačiće, pročitajte “Gdje mogu promijeniti postavke za onemogućavanje ili brisanje lokalnih zajedničkih objekata?” dostupno na https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
 • Web-pratilice. Određeni odjeljci naše usluge i naše e-poruke mogu sadržavati male elektroničke datoteke poznate kao web-pratilice (također se nazivaju jasni gifovi, oznake piksela i gif-ovi od jednog piksela) koje dopuštaju Tvrtka, na primjer, za prebrojavanje korisnika koji su posjetili te stranice ili otvorili e-poštu i za druge povezane statistike web-mjesta (na primjer, bilježenje popularnosti određenog odjeljka i provjeru integriteta sustava i poslužitelja).

Kolačići mogu biti “Trajni” ili “Session” Kolačići. Trajni kolačići ostaju na Vašem osobnom računalu ili mobilnom uređaju kada se isključite, dok se kolačići sesije brišu čim zatvorite svoj web preglednik. Više o kolačićima možete saznati u članku web-mjesto TermsFeed.

Koristimo sesijske i trajne kolačiće u dolje navedene svrhe:

 • Neophodni / bitni kolačićiVrsta: Kolačići sesije

  Administrira: mi

  Svrha: Ovi kolačići neophodni su za pružanje usluga dostupnih putem web-mjesta i za korištenje nekih njegovih značajki. Oni pomažu u autentifikaciji korisnika i sprječavaju lažnu upotrebu korisničkih računa. Bez ovih kolačića usluge koje ste tražili ne mogu se pružiti, a mi koristimo te kolačiće samo da bismo vam pružili te usluge.

 • Pravila o kolačićima / Kolačići za prihvaćanje obavijestiVrsta: Trajni kolačići

  Administrira: mi

  Svrha: Ovi kolačići identificiraju jesu li korisnici prihvatili korištenje kolačića na web stranici.

 • Kolačići funkcionalnostiVrsta: Trajni kolačići

  Administrira: mi

  Svrha: Ovi kolačići nam omogućuju da zapamtimo izbore koje napravite kada koristite web stranicu, kao što je pamćenje vaših podataka za prijavu ili preferencija jezika. Svrha ovih kolačića je pružiti Vam osobnije iskustvo i izbjeći da morate ponovno unositi svoje postavke svaki put kada koristite web stranicu.

Za više informacija o kolačićima koje koristimo i vašim izborima u vezi s kolačićima, posjetite naša Pravila o kolačićima ili odjeljak o kolačićima naših Pravila privatnosti.

Korištenje vaših osobnih podataka

Društvo može koristiti osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • Pružanje i održavanje naše usluge, uključujući praćenje korištenja naše Usluge.
 • Za upravljanje vašim računom: za upravljanje vašom registracijom kao korisnika usluge. Osobni podaci koje navedete mogu vam omogućiti pristup različitim funkcijama Usluge koje su vam dostupne kao registriranom korisniku.
 • Za izvršenje ugovora: razvoj, usklađenost i preuzimanje kupoprodajnog ugovora za proizvode, artikle ili usluge koje ste kupili ili bilo kojeg drugog ugovora s nama putem Usluge. p>
 • Da bismo vas kontaktirali: da bismo vas kontaktirali e-poštom, telefonskim pozivima, SMS-om ili drugim ekvivalentnim oblicima elektroničke komunikacije, kao što su push obavijesti mobilne aplikacije u vezi s ažuriranjima ili informativne komunikacije povezane s funkcijama, proizvode ili ugovorene usluge, uključujući sigurnosna ažuriranja, kada je to potrebno ili razumno za njihovu implementaciju.
 • Da vam pružimo vijesti, posebne ponude i općenite informacije o drugim proizvodima, uslugama i događajima koje nudimo, a koji su slični onima koje ste već kupili ili za koje ste se raspitali osim ako niste odlučili primite takve informacije.
 • Za upravljanje vašim zahtjevima: Da biste prisustvovali i upravljali vašim zahtjevima prema nama.
 • Za poslovne prijenose: Vaše podatke možemo koristiti za procjenu ili provođenje spajanja, prodaje, restrukturiranja, reorganizacije, raspuštanja ili druge prodaje ili prijenosa dijela ili svih našihr imovine, bilo kao neograničenog poslovanja ili kao dio stečaja, likvidacije ili sličnog postupka, u kojem su osobni podaci o korisnicima naših usluga među prenesenom imovinom.
 • U druge svrhe: Vaše podatke možemo koristiti u druge svrhe, kao što su analiza podataka, prepoznavanje trendova korištenja, određivanje učinkovitosti naših promotivnih kampanja te za procjenu i poboljšanje naše usluge, proizvoda, usluga , marketing i vaše iskustvo.

Možemo podijeliti Vaše osobne podatke u sljedećim situacijama:

 • S davateljima usluga: Vaše osobne podatke možemo podijeliti s pružateljima usluga kako bismo nadzirali i analizirali korištenje naše usluge, kako bismo Vas kontaktirali.
 • Za poslovne prijenose: Možemo podijeliti ili prenijeti Vaše osobne podatke u vezi ili tijekom pregovora o bilo kojem spajanju, prodaji imovine Društva, financiranju ili stjecanju svih ili dijela naših poslovanje drugoj tvrtki.
 • S podružnicama: Vaše podatke možemo podijeliti s našim povezanim društvima, u kojem slučaju ćemo od njih zahtijevati da poštuju ovu Politiku privatnosti. Povezana društva uključuju našu matičnu tvrtku i sve druge podružnice, partnere u zajedničkom pothvatu ili druge tvrtke koje mi kontroliramo ili koje su pod zajedničkom kontrolom s nama.
 • S poslovnim partnerima: Vaše podatke možemo podijeliti s našim poslovnim partnerima kako bismo vam ponudili određene proizvode, usluge ili promocije.
 • S drugim korisnicima: kada dijelite osobne podatke ili na drugi način komunicirate na javnim područjima s drugim korisnicima, takve informacije mogu vidjeti svi korisnici i mogu se javno distribuirati vani.
 • Uz Vaš pristanak: Vaše osobne podatke možemo otkriti u bilo koju drugu svrhu uz Vaš pristanak.

Zadržavanje vaših osobnih podataka

Društvo će zadržati Vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti Vaše osobne podatke u mjeri potrebnoj za ispunjavanje naših zakonskih obveza (na primjer, ako smo dužni zadržati vaše podatke u skladu s primjenjivim zakonima), rješavati sporove i provoditi naše pravne sporazume i politike.</ p>

Društvo će također zadržati podatke o upotrebi za potrebe interne analize. Podaci o upotrebi općenito se čuvaju kraće vremensko razdoblje, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili za poboljšanje funkcionalnosti Naše usluge ili smo zakonski obvezni čuvati te podatke dulje vrijeme.

Prijenos Vaših osobnih podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, obrađuju se u poslovnim uredima Društva i na svim drugim mjestima gdje se nalaze strane uključene u obradu. To znači da se te informacije mogu prenositi i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, zemlje ili druge državne jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih u vašoj nadležnosti.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti, nakon čega slijedi Vaše podnošenje takvih informacija, predstavlja Vaš pristanak na taj prijenos.

Društvo će poduzeti sve razumno potrebne korake kako bi osiguralo da se vaši podaci tretiraju na siguran način iu skladu s ovom Politikom privatnosti te se neće izvršiti prijenos vaših osobnih podataka organizaciji ili zemlji osim ako ne postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost Vaših podataka i drugih osobnih podataka.

Otkrivanje Vaših osobnih podataka

Poslovne transakcije

Ako je Tvrtka uključena u spajanje, stjecanje ili prodaju imovine, Vaši osobni podaci mogu se prenijeti. Obavijestit ćemo vas prije nego što se Vaši osobni podaci prenesu i postanu podložni drugačijoj politici privatnosti.

Provedba zakona

Pod određenim okolnostima, od tvrtke se može tražiti da otkrije vaše osobne podatke ako to zahtijeva zakon ili kao odgovor na valjane zahtjeve javnih tijela (npr. suda ili vladine agencije).

Ostali pravni zahtjevi

Društvo može otkriti Vaše osobne podatke u dobroj vjeri vjerujući da je takva radnja neophodna za:

 • Poštujte zakonsku obvezu
 • Štitite i branite prava ili vlasništvo tvrtke
 • Spriječite ili istražite moguće pogrešne postupke u vezi s Uslugom
 • Štitite osobnu sigurnost korisnika usluge ili javnosti
 • Zaštita od pravne odgovornosti

Sigurnost vaših osobnih podataka

Sigurnost Vaših osobnih podataka važna nam je, ali imajte na umu da nijedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Privatnost djece

Naša usluga se ne obraća nikome pod ton ima 13 godina. Mi svjesno ne prikupljamo osobne podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je Vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina bez provjere roditeljskog pristanka, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

Ako se moramo osloniti na pristanak kao pravnu osnovu za obradu vaših podataka, a vaša zemlja zahtijeva pristanak roditelja, možda ćemo zahtijevati pristanak vašeg roditelja prije nego što prikupimo i koristimo te podatke.

Veze na druge web stranice

Naša usluga može sadržavati veze na druge web stranice kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na stranicu te treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Pravila privatnosti svake stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila privatnosti ili prakse bilo koje stranice ili usluge trećih strana.

Promjene ovih Pravila privatnosti

Možemo s vremena na vrijeme ažurirati našu politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i/ili istaknute obavijesti o našoj usluzi prije nego promjena stupi na snagu i ažurirati “Zadnje ažurirano” datum na vrhu ove Politike privatnosti.

Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ova Pravila privatnosti radi eventualnih promjena. Promjene ovih Pravila privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o ovim Pravilima privatnosti, možete nas kontaktirati: