PVC STOLARIJA

TROHADIL

Trebate pomoć?

Za sve dodatne informacije ili zatraživanje ponude obratite nam se sa povjerenjem!

PVC Rolete i ALU Rolete

U ponudi Troha-Dilu proizvodimo rolete KÖMMERLING Vari nova i vanjske rolete s vanjskom alu kutijom Kupci mogu birati između standardnih i vanjskih roleta, koje je moguće ugraditi naknadno, na već montirane prozore.

Unutarnje rolete na prozore se ugrađuju prilikom proizvodnje i na objekt se montiraju istovremeno s prozorima. Ovaj model roleta ne može se montirati naknadno. Stoga je odluku želite li prozore s roletama ili bez njih potrebno donijeti prije gradnje kuće. Naime, prilikom gradnje treba predvidjeti i prostor za kutiju za rolete, kako prozori ne bi ispali premali.

Rolete su, po mišljenju mnogih, najbolja zaštita unutrašnjosti Vašeg doma od sunca i neželjenih pogleda. Vodite računa da će svjetlosni otvor koji vidite prilikom gradnje biti umanjen i za širinu okvira i krila.

U mogućnosti smo ponuditi Vam lamele od PVC-a ili aluminija u različitim bojama. Isto tako možemo Vam ponuditi podizanje roleta pomoću rolet-automata, kurble ili elektromotora.

U Troha-Dil-u se proizvode i rolete na izbačaj koje omogućuju istovremeno prozračivanje i zamračivanje prostora. Svakako nas kontaktirajte prije gradnje kuće. Rado ćemo Vas savjetovati o najboljim rješenjima.